HTML

gondolataim elsősorban játékfejlesztésről

Elsősorban játékfejlesztés magyarul: az enginem fejlesztése során felmerülő problémák, ötletek, tévutak stb dokumentálása, amely számomra és talán mások számára is hasznos lehet később Másodsorban gondolatok szavakban...

Kapcsolat:
aalberik 'at' gmail 'dot' com

Haletető

Galéria

Címkék

Összes

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

tűsarkú futam 2009

2009.05.23. 21:41 :: syam

Már tavaly is bebizonyították a homo sapiens faj bizonyos példányai, hogy leleményességük bizony nem ismer határokat. A kerék, az atombomba és a vattacukor feltalálása után egy meglehetősen izgalmas vállalkozás következett: a 100 méteres női rövidtávfutás hagyományait értelmezték át az új évezred trendje alapján. Röviden és tömören: minél gyorsabban elmenekülni a rajtpisztolytól tűsarkúban, trendi harci díszben és egy újsággal a kezedben. A nyaktörő vállalkozás kizárólag nagykorú hölgyek részére szólt, amelynek jutalma akár többévi gyantázásra is elegendő.

A versenyszám két részben került megrendezésre. Egy rövid bemelegítés után elsőként a magyarországi (de)celebek futották/tipegték/kacsázták végig a távot; mindenki a neki megfelelő stílusban és persze sebességgel. A legveszélyesebb esemény egy melltartó pántjának megvadulása volt.

Az eredmény kihirdetése után némi átvezető szöveget követően 100 darab szerencsé(tlen)s kiválasztott tehette kockára testi épségét intelligenciát nem kímélő bátorsággal. A szakértők csak kisebb csoportokban merték a versenyzőket szélnek ereszteni, amely kiváló ötletnek bizonyult a későbbiekben. Sokan sokféle módon probálkoztak a 100 méteres táv leküzdésével. Voltak akik egy birodalmi lépegető sebességével vágtak neki az útnak míg mások struccalázó sebességgel szublimáltak el a rajttól a célig. Sajnos néhányan már az elején esélytelennek látták a többévi ingyen gyantázás megszerzésének lehetőségét így visszafordultak vagy kisebb baleset után kénytelenek voltak elhessegetni a főnyeremény ábrándját.

Az eseményi utáni tabletta összesítést ill. rehabilitációt viszont már nem vártam meg.

Végül következzen a képes beszámoló:

 a rajt előtti feszült pillanatok

hol a cél, segítség

a birodalmi lépegető taktika egyik

 

és másik követője

az egyiknek sikerül (egy repülő vattacukor képében) 

másiknak nem

egy túl gyors versenyző hűlt helye

 

 

egy épp szublimálni készülő reményteli hölgy

 

 

 

van aki nem figyelt a bemelegítéskor

 

 

 

van aki inkább megfontolt

 

és persze voltak olyanok is akik a sebesség és a nyeremény megszállottjai

 

 

A sors fintora, hogy megfájdult a bal sarkam...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sakura7.blog.hu/api/trackback/id/tr791139812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

đarage 2009.05.23. 23:10:32

átteznagyonnagy! mégilyetmég! :D
süti beállítások módosítása