HTML

gondolataim elsősorban játékfejlesztésről

Elsősorban játékfejlesztés magyarul: az enginem fejlesztése során felmerülő problémák, ötletek, tévutak stb dokumentálása, amely számomra és talán mások számára is hasznos lehet később Másodsorban gondolatok szavakban...

Kapcsolat:
aalberik 'at' gmail 'dot' com

Haletető

Galéria

Címkék

Összes

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

álljunk meg egy szóra

2009.06.11. 21:43 :: syam

Egy számítástechnikai előadás egyik diájának szövege:

Intel Centrino Duo Mobile Technology új kulcs featúrái

  • Intel Core Duo processzor, az Intel első mobil-optimalizált duál-core processzora, amely multiplikált threadeket képes szimultán executálni a két core-ban, amivel maximális performanciát és még jobb multitaszkolási képességeket érhetünk el.
  • Intel Digital Media Boost gazdag multimédia experiancát nyújt az enhanszolt floating pointos műveleteknek köszönhetően.
  • Az Intel Smart Cache shared L2 segítségével a full cache hozzáférhető még akkor is, ha csak az egyik core aktív, ezen kívül minimalizálja a bus trafficot, valamint a cache complexitásának redukálásával a powert is save-eli.

Hát nem csodálatos a magyar nyelv rugalmasságát ilyen mértékben kihasználó mondathalmazon legeltetve szemünket eltöprengeni azon, hogy mi mindent képes létrehozni az emberi agy gondolatait átfűzve angol nyelvű kifejezéseken azért, hogy létrehozzon egy átlagember számára szinte teljesen értelmetlen szóhalmazt, ami ráadásul még furcsán is hangzik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sakura7.blog.hu/api/trackback/id/tr931179853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása